О извођачу
Double Sens

Ансамбл је формиран 2008. године, када је Немања Радуловић окупио неке од својих омиљених француских и српских уметника, како би заједно музицирали у форми камерног оркестра. Ова јединствена извођачка формација је подједнако уједињена пријатељством, као и љубављу и жељом за ширењем музике и изграђивањем аутентичног идентитета на сцени Француске, али и шире.

Радуловић и Double Sens су до сада сарађивали и на пет албума: The 5 Seasons (Decca, 2011), Journey East (Deutsche Grammophon, 2015) i Рококо варијације Чајковског (Deutsche Grammophon, 2017), Бајка (Deutsche Grammophon, 2018) и Roots (Warner Classics, 2022). Албум Бајка је објављен и у видео формату под називом Unique, који музичаре и гледаоце води у Карнак. То издање је 2022. године приказано у биоскопима широм Француске.

Оркестар Double Sens активно наступа широм света, а међу актуелним концертима су они у Паризу (Јелисејска поља), Бечу (Konzerthaus), Диселдорфу (Tonhalle), као и у Опери у Марсељу, београдској Коларчевој задужбини, концертној дворани у Кјотоу и Берлинској филхармонији. Први наступ после концерта на Раванелијусу заказан је за 3. јул на стадиону Ташмајдан у Београду.




Остали извођачи фестивала Раванелиус 2023.