О извођачу
Милош Миловановић

Милош Миловановић, запослен на телевизији Н1 од октобра 2015. године, је продуцент и презентер Н1 инфо прегледа веста, презентер Дневника и послеподневног информативног програма Дан уживо. Био је продуцент и презентер политичког магазина Црвена линија, урадио је и више интервјуа за емисије Н1 интервју и Сценске приче.

Новинарску каријеру је почео 2001. године као водитељ и новинар емисије Укрштене речи и Информативне редакције БКТВ, а од 2004. до 2005. године био је новинар, репортер и презентер инфомативног програма Студија Б, као и водитељ емисије Арена. Наредних 10 година провео је на Б92 као репортер и презентер Вести Б92, водитељ јутарњег програма, квиза Народ протв, преноса Улице отвореног срца и других емисија.

На Факултету музичке уметности у Београду је дипломирао контрабас и покренуо Bass Passion викенд, посвећен контрабасу. У музичком свету је од 2012. године познат и као домаћин програма Коларчеве задужбине Мала школа бонтона – Како се слуша концерт.

Милош Миловановић је добитник награде Press витез – Миливоје Мића Орловић и Плакете за изузетан допринос програмској делатности Коларчеве задужбине.

Мала школа бонтона – Како се слуша концерт

На радионици Мала школа бонтона – Како се слуша концерт малишани науче када и зашто се аплаудира, шта пише у програму, како се понаша на концерту и у једној институцији културе. Милош Миловановић деци шармантно преноси неке податке из историје музике и заједно са њима ствара опуштену и пријатну атмосферу. Програм је намењен деци од 5 до 10 година, али долазе и млађа, и старија деца. Најмлађима је све дозвољено у овој школици, они играју уз музику, певају, а сви се лепо забављају.




Остали извођачи фестивала Раванелиус 2022.